Tjänster

Vårt tjänsteutbud

Vår stora erfarenhet inom renovering, tillbyggnad, ombyggnad och nybyggnationer gör att inget projekt är för stort eller för litet. Vårt breda samarbete med underentreprenörer så som elektriker, rörläggare, målare och anläggare gör att vi kan leverera en helhetslösning till våra kunder. Detta gör så att du som kund kan känna dig säker på att ditt projekt blir utfört och levererat med högsta kvalité.

Renovering
Vi utför stora och små renoveringar efter era önskemål. Allt från badrum, kök, tak och fönsterbyte till ytskiktsrenoveringar. Vi visar hänsyn och är måna om att ni ska påverkas så lite som möjligt då vi är vana vid att jobba hemma hos kunder och under pågående verksamheter.
Ombyggnad
Oavsett om ni vill ändra planlösning hemma eller förändra ert kontorslandskap så kan vi utföra alla delarna i detta. Vi är lyhörda och flexibla för era idéer och planer då det är viktigt för oss att vi levererar ett resultat som uppfyller era förväntningar.
Tillbyggnad
Vi kan leverera helheten från grundläggning till inflyttningsklar tillbyggnad. Det kommer ständigt nya material och metoder som gör byggandet mer miljövänligt, effektivt och energismart. Vi håller oss uppdaterade för att ligga i framkant inom dessa områden.
Nybyggnationer
Vi tar oss an allt från förråd, uterum och Attefallshus till villor och flerbostadshus. Vi tillhandahåller en totalentreprenad och samordnar underentreprenörer och leveranser för att göra bygget så smidigt som möjligt för er.

VÅRT ARBETSSÄTT

Vi utför våra projekt med hjälp av dessa fyra steg

Steg 1

OFFERTER

Vi prioriterar att lämna snabba offerter.

Steg 2

PLANERING

Att planera arbetet med er är viktigt för oss. Förstår vi er väl så kommer vi också kunna göra ett arbete som ni är nöjda med.

Steg 3

GENOMFÖRANDE

När vi startat arbetet hos er så är vi noga med att hålla tidplan och budget. Vi följer upp arbetet med er under hela projektet.

Steg 4

EFTERKONTROLL

Under och efter ett projekt så säkerställer vi att du som kund är nöjd. Vi känner stort ansvar att uppfylla det uppdrag vi har åtagit oss.

Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för en offert!